Nhà sản xuất

Danh mục sản phẩm

Ovtcharov Senso V1

Giá: 1.800.000 đ
1800000
Giá KM: 1.600.000 đ

Blade Technology "Made in Sweden"

The idea originated in Sweden and has found favour with world stars. A new gluing technology was established during the development of the DONIC Ovtcharov Senso V1 blade. DONIC's top players Dima Ovtcharov and Adrian Crisan participated in the first tests and were delighted by the fantastic feel and unbelievable power of this blade. The 7-ply blade with a hard walnut outer veneer was developed to meet the new challenge that the VOC ban will present to players. It is designed for high speed smashes and topspin.

The inner plies are a carefully adjusted combination of medium hard and medium soft veneers. A revolutionary new gluing technology has been applied which results in additional rigidity to each single ply.

A hard nut to crack for any opponent.

Speed: 98
Control: 66
Weight: 90 g
Ply: 7

 
 

Chi tiết sản phẩm

Sản phẩm Cốt vợt Donic-Ovtcharov Senso V1

Vợt của hãng Đức nhưng được làm tại Thụy Điển. Vợt có cấu tạo 7 lớp gỗ. Có tốc độ là off+. Hãng donic lấy ý kiến của Dima Ovtcharov và Adrian Crisan để tạo nên vợt có cảm giác tuyệt vời và sức mạnh không thể tin được của vợt này. Đây là vợt đầu tiên là cán rỗng. Vợt cán rỗng giúp cho vợt có cảm giác tốt hơn, khi tiếp bóng nghe âm thanh to hơn. Những tay vợt hàng đầu của DONIC, Dima Ovtcharov và Li Ping đã tham gia vào các thử nghiệm đầu tiên và rất vui mừng bởi cảm giác tuyệt vời và sức mạnh không thể tin được của cốt vợt này.

Ngan hang vietcombank 0071004537749 Tiêu Quốc Thành Dungbongban.com